Onnea uudelle vuodelle 2010!
300g raparperia
3 rkl sokeria
1 kanelitanko
puolikkaan sitruunan mehu
1 tl vaniljaesanssia
pari desiä kreikkalaista jugurttia
Kiehauta kaikki ainekset kattilassa niin että raparperi pehmenee ja seos soseutuu. Soseuta sauvasekoittimella, anna jäähtyä ja lisää jugurttiin. Sekoita hyvin ja jäähdytä pakastimessa muutaman tunnin välillä sekoitellen. Ihanaa :)
3 rkl sokeria
1 kanelitanko
puolikkaan sitruunan mehu
1 tl vaniljaesanssia
pari desiä kreikkalaista jugurttia
Kiehauta kaikki ainekset kattilassa niin että raparperi pehmenee ja seos soseutuu. Soseuta sauvasekoittimella, anna jäähtyä ja lisää jugurttiin. Sekoita hyvin ja jäähdytä pakastimessa muutaman tunnin välillä sekoitellen. Ihanaa :)