30 g voita
200 g sveitsiläisiä ruskeita sieniä
merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
2 sour dough (hapantaikinaleipä) sämpylää
80 g pehmeää vuohenjuustoa
60 g sveitsiläistä juustoa tai cheddaria
Basilikapesto
kourallinen tuoretta basilikaa
40 g pinjansiemeniä
25 g raastettua parmesaanijuustoa
1 valkosipulinkynsi
125 ml oliiviöljyä
Valmista ensin pesto. Laita basilika, pinjansiemenet, parmesaani, valkosipulinkynsi, öljy ja suola tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna voi pannulla ja lisää kokonaiset sienet, mausta suolalla ja pippurilla ja anna kypsyä muutaman minuutin. Voitele halkaistut sämpylät pestolla, ja vuohenjuustolla ja raasta päälle juustoa. Kypsennä kuumassa uunissa grillivastuksen alla pari minuuttia kunnes juusto on sulanut. Tarjoile sienien kanssa.
No comments:
Post a Comment
Thank you for your comment!