Pitsapohja
pari desiä vehnäjauhoja
1 tl kuivahiivaa
merisuolaa
lämmintä vettä
Sekoita hiiva ja suola jauhoihin ja lisää veden sekaan. Sekoita hyvin ja vaivaa kymmenisen minuuttia kunnes taikina on venyvää ja pehmeää. Anna kohota kaksinkertaiseksi. Vaivaa taikinaa vielä hieman ja kauli sitten uunipellille. Anna kohota kymmenisen minuuttia.
Täyte
1 munakoiso
basilikapestoa
marinoituja artisokan sydämiä
aurinkokuivattuja tomaatteja
bocconcinijuustoa
Viipaloi munakoiso ja sivele oliiviöljyllä. Grillaa tai kypsennä uunissa pehmeäksi. Levitä pohjalle ensin pestoa, sitten munakoison viipaleita, artisokan sydämiä, aurinkokuivattuja tomaatteja ja bocconcinijuustoa. Voitele reunat oliiviöljyllä. Paista uunissa parikymmentä minuuttia.
No comments:
Post a Comment
Thank you for your comment!